Trainers- en ambassadeursopleidingen

 • WAT? Tijdens deze sporttechnische opleiding leer je hoe je succesvol initiaties, groepslessen, bootcamps en activiteiten rond de beweegbank opstart en opvolgt.
  Je maakt kennis met het gehele spectrum van principes en theorieën waarop het IPitup-beweegproject gestoeld is en leert hoe je alles uit de beweegbank en -app kan halen.
  Een IPitup-trainer begeleidt, coacht, motiveert en zorgt voor 'empowerment' op individueel en groepsniveau door het creëren van een 'can-do'-omgeving, met aandacht voor correct bewegen en succesbeleving.
  Na afloop ontvang je een digitale syllabus en het certificaat van IPitup-trainer of -ambassadeur.


PRIJS - gratisMeer info over deze dienst:

 • WAAROM? IPitup-trainers helpen mee vorm te geven aan het aanbod dat rond de beweegbank wordt gecreëerd. Ze zorgen voor een optimale activering en leveren een belangrijke bijdrage tot de maximalisering van de ‘return on investment’.

 • WIE? Iedereen met een sport-, trainers- of kinesitherapiediploma komt in aanmerking om IPitup-trainer te worden. Medewerkers van de sport(promotie)dienst, buurtsportmedewerkers, sportlesgevers (bv. Sportwerk Vlaanderen), BOV-coaches (Bewegen Op Verwijzing), personal trainers, kinesisten, LO-leerkrachten, trainers van verenigingen, … 
  Je bezit geen sport- of trainersdiploma of bent geen kinesist, maar wil wel de mensen om je heen in beweging krijgen? Dan word jij een IPitup-ambassadeur! We dompelen je helemaal onder in ons beweegproject en leren je allerlei technieken om je familie, vrienden, collega's en buren aan het IPpen te krijgen.

 • ONLINE OPLEIDING: Een halve dag die zowel een theorie- als een praktijkgedeelte omvat. De opleiding vindt plaats via Microsoft Teams van 9 tot 13u of van 13 tot 17u. Bekijk de opleidingsdata en schrijf je in (beperkt aantal plaatsen per online opleiding).

 • E-LEARNING: Volg je het liever op eigen tempo en wanneer het jou uitkomt? Je kan in 4 of 8 overzichtelijke delen dezelfde inhoud van de opleiding volgen d.m.v. YouTube-video's. Achteraf krijg je enkele controlevragen.
 • OP LOCATIE: Indien gewenst kan de opleiding - tegen betaling - ook op locatie plaatsvinden.

Trainers- en ambassadeursopleidingen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x